Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • БМ 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головач Т. В. 17.000 Рекомендовано (б) 6 11
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит: 11
2 Савчук Н. В. 14.000 Рекомендовано (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит: 8