Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.11.2019-31.10.2022 (3р 0м)
ВМ 10 • БМ 6 • К 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 3.17
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коростіль Р. І. 0.000 Зареєстровано
2 Зозуля М. Я. 0.000 Зареєстровано
3 Грабовська І. І. 0.000 Зареєстровано
4 Слободенюк А. В. 0.000 Зареєстровано
5 Левік Ю. Р. 0.000 Зареєстровано
6 Сидорчук Б. М. 0.000 Зареєстровано
7 Зінчук І. В. 0.000 Зареєстровано
8 Басюк Ю. М. 0.000 Зареєстровано
9 Бурик Н. М. 0.000 Зареєстровано
10 Лавренчук М. І. 0.000 Зареєстровано
11 Коломієць О. С. 0.000 Зареєстровано
12 Броновицький С. В. 0.000 Зареєстровано
13 Курачик О. В. 0.000 Зареєстровано
14 Макєєв А. О. 0.000 Зареєстровано
15 Марценюк К. Ю. 0.000 Зареєстровано
16 Номирівський В. Г. 0.000 Зареєстровано
17 Сегень Т. В. 0.000 Зареєстровано
18 Пилипчук А. В. 0.000 Зареєстровано
19 Паламарчук А. О. 0.000 Зареєстровано