Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 20.09.2019-20.07.2022 (2р 10м)
ВМ 25 • БМ 3 • К 22
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Конкурс на бюджет: 0.33
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козаченко А. В. 419.000 Зареєстровано 129 135 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК