Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)
ВМ 8 • БМ 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.38
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Годун І. В. 387.000 Рекомендовано (б) 124 112 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
2 Верхогляд І. В. 445.000 Допущено 147 144 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
3 Герасимюк А. В. 402.000 Допущено 126 136 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК