Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 8 / БМ 8

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
3
Конкурс на бюджет
0.38
Поданих заяв 2018
7
Поданих заяв 2017
3

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 7 / БМ 7

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.07.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
11
Конкурс на бюджет
1.57
Поданих заяв 2018
17
Поданих заяв 2017
15

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 18

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.07.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
4
Поданих заяв 2018
17
Поданих заяв 2017
15

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 8

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
7
Поданих заяв 2017
3

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
7
Поданих заяв 2017
3

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 17

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
7
Поданих заяв 2017
3

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 17

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.07.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
0