Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Маховик С. С. 0.000 Зареєстровано +
2 Гриб Б. О. 0.000 Зареєстровано
3 Дульцев Д. О. 0.000 Зареєстровано +
4 Широкан А. Г. 0.000 Зареєстровано +
5 Горбаток М. В. 0.000 Зареєстровано +
6 Постой О. С. 0.000 Зареєстровано +