Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуцалюк О. С. 439.000 Рекомендовано (к) 153 123 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Географія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Дзюба О. М. 406.000 Рекомендовано (к) 129 132 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Географія (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
3 Попсуй Д. А. 396.000 Рекомендовано (к) 124 114 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Географія (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
4 Григоренко А. Ю. 380.000 Рекомендовано (к) 129 108 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Географія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК