Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 21

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 30.09.2019-28.02.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
19
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 30.11.2019-30.04.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
7

Харчові технології ВМ 16 / К 16

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-31.01.2023 (3р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Географія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
18
Поданих заяв 2018
27
Поданих заяв 2017
12

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 30.09.2019-28.02.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
19
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
4
Поданих заяв 2018
12
Поданих заяв 2017
16

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 30.11.2019-30.03.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
19
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 30.11.2019-30.04.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
19
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст • заочна форма • 16.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 16.09.2019-28.02.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
19
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
7