Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Черкаська областьСмілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руденко К. В. 387.000 Рекомендовано (к) 117 110 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Математика (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК