Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • БМ 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.17
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоменко В. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Дробний Б. Я. 0.000 Зареєстровано
3 Легуш І. А. 0.000 Зареєстровано
4 Горбань Д. О. 0.000 Зареєстровано
5 Лебідь Т. М. 0.000 Зареєстровано
6 Храмков І. К. 0.000 Зареєстровано
7 Шевченко М. Ю. 0.000 Зареєстровано