Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Луганська областьВідокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сарафаннікова К. В. 438.000 До наказу (к) 148 121 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
+