Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кікцьо І. А. 409.000 Допущено 100 133 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Математика (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК
2 Заяць В. В. 376.000 Допущено 126 105 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
3 Тимуш А. І. 404.000 Скасовано (втрата пріор.) 134 115 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК