Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 20.09.2019-20.07.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • К 20
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Борецький Р. А. 0.000 Зареєстровано
2 Панасюк О. М. 0.000 Зареєстровано
3 Любонько Т. В. 0.000 Зареєстровано
4 Коблюк А. М. 0.000 Зареєстровано