Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-25.06.2022 (2р 10м)
ВМ 15 • К 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ємєл`янов К. С. 350.000 До наказу (к) 104 102 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
+
2 Михайленко В. С. 331.000 До наказу (к) 104 107 4
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 4
  • РК
+
3 Басова А. В. 509.000 Зареєстровано 172 166 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 172
  • Історія України (ЗНО): 166
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
4 Савонік В. П. 472.000 Зареєстровано 150 162 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 162
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК