Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут дистанційної освіти • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)
ВМ 3 • БМ 1 • К 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 9
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козік І. В. 270.000 До наказу (б) 100 156 14
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
+
2 Коваленко С. В. 263.000 До наказу (к) 100 152 11
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 11
+
3 Стецюк Л. В. 258.000 До наказу (к) 100 140 18
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 18
+
4 Кравець О. Я. 254.000 Відмова 100 144 10
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
5 Крупко О. М. 248.000 Відмова 100 132 16
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
6 Ковтун Л. С. 221.000 Відмова 100 108 13
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
7 Григор`єв Д. О. 214.500 Відмова 100 104 10.5
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.5
8 Трачук В. Ю. 213.000 Відмова 100 104 9
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
9 Левенець Е. І. 208.050 Відмова 100 104 4.05
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Тест з фахової підготовки: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.05