Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 16

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 16 / БМ 16

Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Магістр • денна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
21
Конкурс на бюджет
1.31
Поданих заяв 2018
37
Поданих заяв 2017
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 30 / БМ 13 / К 17

Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
29
Конкурс на бюджет
2.23

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМmax 11 / К 9

Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
18
Конкурс на бюджет
0.82
Поданих заяв 2018
27
Конкурс на бюджет 2018
1.73
Поданих заяв 2017
11
Конкурс на бюджет 2017
1.1

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 30 / БМ 6 / К 24

Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
13
Конкурс на бюджет
2.17
Поданих заяв 2018
1

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМmax 5 / К 10

Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
0.2
Поданих заяв 2018
7
Конкурс на бюджет 2018
0.44

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 3 / БМ 1 / К 2

Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
9
Конкурс на бюджет
9
Поданих заяв 2018
13

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Магістр • заочна форма • 30.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної говності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
13

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / К 15

Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
7
Конкурс на бюджет 2018
0.44

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 60 / К 60

Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
19

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Магістр • денна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
37
Поданих заяв 2017
0