Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 2 • БМ 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 4.5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Медвєдєв А. Д. 271.710 До наказу (б) 180 91.71
  • тестування за фахом: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 91.71
+
2 Феденюк І. В. 268.210 До наказу (б) 184 84.21
  • тестування за фахом: 184
  • Інші показники конкурсного відбору: 84.21
+
3 Сокол В. В. 212.160 До наказу (к) 124 88.16
  • тестування за фахом: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 88.16
+
4 Нісоловська І. В. 208.900 До наказу (к) 116 92.9
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 92.9
+
5 Кнут Ю. С. 204.610 До наказу (к) 116 88.61
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 88.61
+
6 Моргунова А. О. 202.220 До наказу (к) 108 94.22
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 94.22
+
7 Ткаченко Д. Ю. 210.500 Рекомендовано (к) 112 98.5
  • тестування за фахом: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 98.5
8 Шабалін В. В. 208.670 Рекомендовано (к) 112 96.67
  • тестування за фахом: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 96.67
9 Городницька І. П. 196.710 Рекомендовано (к) 100 96.71
  • тестування за фахом: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 96.71
+