Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-29.01.2021 (1р 5м)
ВМ 40 • БМ 15 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 20
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яковенко П. Е. 12.000 До наказу (б) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
2 Чернятін Д. Е. 12.000 До наказу (б) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
3 Круглова Ю. Ю. 11.000 До наказу (б) 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
4 Бакірова І. Т. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
5 Кислицина Є. І. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
6 Алаєва О. Л. 11.000 До наказу (б) 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
7 Шевченко В. Д. 11.000 До наказу (б) 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
8 Браженко Д. Г. 10.000 До наказу (б) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
9 Бороздіна А. В. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
10 Гриб В. М. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
11 Гостюхіна К. С. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
12 Мандрик Д. А. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
13 Панков М. І. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
14 Кравченко А. В. 9.000 До наказу (б) 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
15 Кільдюшева А. А. 8.000 До наказу (б) 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
16 Селіщева А. Ю. 8.000 До наказу (к) 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
17 Хасанова Д. Р. 8.000 До наказу (к) 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
18 Близницов С. Г. 4.000 Відмова 4
  • Українська мова (іспит): 4
+
19 Дєнєжкіна М. О. 0.000 Відмова +
20 Баркова А. А. 0.000 Скасовано НЗ +