Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільченко Т. І. 373.000 Допущено 102 116 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК