Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 10
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шаповал Т. В. 13.000 До наказу (к) 4 9
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 9
+
2 Калініченко Д. І. 13.000 До наказу (к) 4 9
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 9
+
3 Зуєва Я. А. 12.000 До наказу (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
4 Немчинова М. О. 12.000 До наказу (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
5 Єгоров Л. В. 12.000 До наказу (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
6 Литвиненко В. Г. 12.000 До наказу (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
7 Євчак С. В. 12.000 До наказу (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
8 Левченко Л. О. 11.000 До наказу (к) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 7
+
9 Пантелеєв М. Г. 4.000 Відмова 4
  • Українська мова (іспит): 4
+
10 Ковтун А. О. 0.000 Відмова +