Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.08.2024 (5р 0м)
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванова І. С. 168.480 Рекомендовано (к) 165 176 128 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Біологія (ЗНО): 176
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
2 Тельбіз М. М. 131.664 Рекомендовано (к) 117 139 121 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК