Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • БМ 2 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Конкурс на бюджет: 0.5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Солодовник Л. А. 16.000 Рекомендовано (б) 8 8
  • Українська мова (Диктант): 8
  • Фаховий іспит: 8