Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Злочевський С. О. 361.000 До наказу (к) 192 194 167
  • Додаткове вступне випробування: 192
  • Фаховий іспит: 194
  • Середній бал документа про освіту: 167
+