Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 1 • БМ 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Решетняк В. В. 266.470 До наказу (б) 188 78.47
  • тестування за фахом: 188
  • Інші показники конкурсного відбору: 78.47
+
2 Клименко В. О. 197.140 До наказу (к) 108 89.14
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 89.14
+
3 Білан Ю. А. 88.060 Відмова 88.06
  • Інші показники конкурсного відбору: 88.06
4 Марченко К. С. 86.210 Відмова 86.21
  • Інші показники конкурсного відбору: 86.21