Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет менеджменту • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 1 • БМ 1
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волкова К. О. 234.400 До наказу (б) 144 90.4
  • тестування за фахом: 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.4
+
2 Риболовлєва А. С. 227.500 До наказу (к) 136 91.5
  • тестування за фахом: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 91.5
+
3 Бондаренко С. А. 71.450 Відмова 71.45
  • Інші показники конкурсного відбору: 71.45
+
4 Удовиченко Ю. Є. 73.000 Скасовано НЗ 73
  • Інші показники конкурсного відбору: 73