Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 6
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жолубова А. Д. 152.360 Допущено 155 145 134 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Іноземна мова (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Шарко О. В. 152.152 Допущено 138 135 161 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Географія (ЗНО): 161
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
3 Діденко О. М. 141.648 Допущено 149 128 122 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Географія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
4 Кисиленко Є. Д. 134.576 Допущено 137 118 126 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Географія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
5 Межерицька Я. О. 131.664 Допущено 129 121 123 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Географія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
6 Савченко А. В. 121.784 Допущено 127 105 114 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Географія (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК