Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ 9

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Магістр • денна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
35
Конкурс на бюджет
3.89
Поданих заяв 2018
26

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМmax 6

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
56
Конкурс на бюджет
8.33
Поданих заяв 2018
62
Конкурс на бюджет 2018
4.58
Поданих заяв 2017
115
Конкурс на бюджет 2017
8.85

Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / БМ 2

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
1
Поданих заяв 2018
7

Готельно-ресторанна справа ВМ 30

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
112
Поданих заяв 2018
62
Конкурс на бюджет 2018
4.58
Поданих заяв 2017
115
Конкурс на бюджет 2017
8.85

Готельно-ресторанна справа ВМ 20

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 30

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
6
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
6

Готельно-ресторанна справа ВМ 5

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 10

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
6
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
5