Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гончаренко Д. Ю. 233.180 До наказу (к) 140 93.18
  • тестування за фахом: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 93.18
+
2 Левіна О. В. 228.200 До наказу (к) 152 76.2
  • тестування за фахом: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 76.2
+
3 Чорний Я. О. 214.120 До наказу (к) 136 78.12
  • тестування за фахом: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 78.12
+
4 Подлєснова Л. І. 209.700 До наказу (к) 124 85.7
  • тестування за фахом: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 85.7
+
5 Москаленко О. В. 199.150 До наказу (к) 108 91.15
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 91.15
+
6 Власенко О. С. 193.720 До наказу (к) 120 73.72
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 73.72
+
7 Гетьман В. С. 224.020 Рекомендовано (к) 128 96.02
  • тестування за фахом: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 96.02
+