Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тищенко Д. Д. 486.000 Зареєстровано 163 150 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Історія України (ЗНО): 150
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
2 Полякова К. С. 437.000 Зареєстровано 143 121 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 143
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
3 Баранова Д. О. 424.000 Зареєстровано 144 110 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Математика (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
4 Бебік О. Л. 404.000 Зареєстровано 127 110 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
5 Захарченко С. Ю. 381.000 Зареєстровано 127 107 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
6 Угнич Д. С. 379.000 Зареєстровано 114 111 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Математика (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
7 Захарченко С. Ю. 381.000 Скасовано (втрата пріор.) 127 107 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК