Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 29 • К 29
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 8
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гулак В. О. 126.000 Рекомендовано (к) 120 6
  • Тест з фахової підготовки: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6
+
2 Лебідь В. В. 124.000 Рекомендовано (к) 120 4
  • Тест з фахової підготовки: 120
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
3 Уланівська А. Р. 123.000 Рекомендовано (к) 104 19
  • Тест з фахової підготовки: 104
  • Середній бал документа про освіту: 19
+
4 Бугерчук Д. М. 119.000 Рекомендовано (к) 112 7
  • Тест з фахової підготовки: 112
  • Середній бал документа про освіту: 7
+
5 Романюк Р. В. 111.000 Рекомендовано (к) 108 3
  • Тест з фахової підготовки: 108
  • Середній бал документа про освіту: 3
+
6 Мірний В. Ю. 126.500 Відмова 112 14.5
  • Тест з фахової підготовки: 112
  • Середній бал документа про освіту: 14.5
7 Байдюк В. В. 9.000 Відмова 9
  • Середній бал документа про освіту: 9
8 Друзенко Д. В. 8.000 Відмова 8
  • Середній бал документа про освіту: 8