Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет менеджменту • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 4 • К 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Удовиченко Ю. Є. 271.600 До наказу (к) 176 95.6
  • тестування за фахом: 176
  • Інші показники конкурсного відбору: 95.6
+
2 Бондаренко С. А. 71.450 Відмова 71.45
  • Інші показники конкурсного відбору: 71.45