Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • К 3
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 4
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Висоцька О. К. 0.000 Зареєстровано
2 Майсак А. О. 0.000 Зареєстровано
3 Кармазіна А. В. 0.000 Зареєстровано
4 Сидоренко А. В. 0.000 Відмова