Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 1 • БМ 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ващенко А. В. 288.000 До наказу (б) 188 100
  • тестування за фахом: 188
  • Інші показники конкурсного відбору: 100
+
2 Дорошенко Д. С. 201.140 До наказу (к) 116 85.14
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 85.14
+