Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 6 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Литвинюк М. І. 14.000 Рекомендовано (к) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування: 7
2 Драчук Т. С. 14.000 Рекомендовано (к) 5 9
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 9
3 Рибалко В. М. 14.000 Рекомендовано (к) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 8
4 Басик Н. І. 13.000 Рекомендовано (к) 4 9
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 9
5 Голінський М. С. 13.000 Рекомендовано (к) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 7
6 Шевчук В. О. 11.000 Рекомендовано (к) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 7