Зачекайте...

242 Туризм

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • К 15
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 19
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Остапенко А. А. 14.700 Зареєстровано 14.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.7
2 Свінціцький Р. В. 13.500 Зареєстровано 13.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.5
3 Завада Д. А. 12.900 Зареєстровано 12.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.9
4 Трушков Е. Ю. 12.300 Зареєстровано 12.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.3
5 Хрупало М. М. 11.400 Зареєстровано 11.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.4
6 Лєшану К. Ю. 11.250 Зареєстровано 11.25
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.25
7 Неківайко Ю. В. 10.800 Зареєстровано 10.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.8
8 Мунтянов Л. Б. 10.500 Зареєстровано 10.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.5
9 Шворак Л. О. 10.500 Зареєстровано 10.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.5
10 Цапець А. І. 10.200 Зареєстровано 10.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.2
11 Стоянов І. І. 9.900 Зареєстровано 9.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.9
12 Головський А. О. 9.900 Зареєстровано 9.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.9
13 Воскобойник М. В. 4.400 Зареєстровано 4.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.4
14 Морозенко Ю. С. 4.100 Зареєстровано 4.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.1
15 Михайлова Т. О. 3.800 Зареєстровано 3.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.8
16 Касап О. В. 3.800 Зареєстровано 3.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.8
17 Дога В. В. 3.600 Зареєстровано 3.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.6
18 Бошков Д. В. 3.400 Зареєстровано 3.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.4
19 Свірчук В. І. 3.300 Зареєстровано 3.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3