Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.07.2023 (3р 10м)
ВМ 18
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Распотнюк Н. В. 23.560 До наказу (к) 8 8 7.56
  • Українська мова (іспит): 8
  • Біологія (іспит): 8
  • Середній бал документа про освіту: 7.56
+
2 Рубан П. І. 18.950 До наказу (к) 5 7 6.95
  • Українська мова (іспит): 5
  • Біологія (іспит): 7
  • Середній бал документа про освіту: 6.95
+
3 Германов Ю. А. 15.200 Допущено 4 4 7.2
  • Українська мова (іспит): 4
  • Математика (іспит): 4
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
4 Потій С. І. 4.900 Зареєстровано 4.9
  • Середній бал документа про освіту: 4.9