Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
Історія України (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Владович М. А. 198.000 Зареєстровано 198
  • Середній бал документа про освіту: 198
2 Бабенко Н. І. 183.000 Зареєстровано 183
  • Середній бал документа про освіту: 183
3 Бабенко М. О. 153.000 Зареєстровано 153
  • Середній бал документа про освіту: 153