Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Чернігівська областьКоледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету

241 Готельно-ресторанна справа

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 30
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоцька О. О. 379.000 Рекомендовано (к) 200 179
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 200
  • Середній бал документа про освіту: 179
+
2 Бохан М. Ю. 375.000 Рекомендовано (к) 200 175
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 200
  • Середній бал документа про освіту: 175
+
3 Картак О. В. 352.000 Рекомендовано (к) 173 179
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 173
  • Середній бал документа про освіту: 179
+
4 Йовенко А. В. 350.000 Рекомендовано (к) 173 177
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 173
  • Середній бал документа про освіту: 177
+
5 Просяник Т. Р. 342.000 Рекомендовано (к) 170 172
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 170
  • Середній бал документа про освіту: 172
+
6 Тищенко В. М. 342.000 Рекомендовано (к) 170 172
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 170
  • Середній бал документа про освіту: 172
+
7 Британ Я. Р. 320.000 Рекомендовано (к) 170 150
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 170
  • Середній бал документа про освіту: 150
+
8 Шаров П. А. 288.000 Рекомендовано (к) 140 148
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 140
  • Середній бал документа про освіту: 148
+