Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гетьман В. С. 164.650 До наказу (б) 160 4.65
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.65
+
2 Мережко Т. С. 133.860 До наказу (б) 130 3.86
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 130
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
+
3 Ващенко А. В. 5.000 Зареєстровано 5
  • Середній бал документа про освіту: 5