Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 13 • К 13
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ярмоленко Ю. С. 431.000 До наказу (к) 119 146 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
+
2 Ютиш О. О. 398.000 До наказу (к) 106 136 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
+
3 Онищенко Б. О. 376.000 До наказу (к) 102 136 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
+
4 Макогін Є. В. 371.000 До наказу (к) 106 125 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
+
5 Алєксєєв Є. Ю. 350.000 До наказу (к) 109 109 5.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.2
  • РК
+