Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут дистанційної освіти • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 30 • К 30
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кондратьєв В. Р. 115.000 Рекомендовано (к) 100 15
  • Тест з фахової підготовки: 100
  • Середній бал документа про освіту: 15
+
2 Кужель К. В. 109.000 Рекомендовано (к) 100 9
  • Тест з фахової підготовки: 100
  • Середній бал документа про освіту: 9
+
3 Четвержук А. В. 108.000 Рекомендовано (к) 100 8
  • Тест з фахової підготовки: 100
  • Середній бал документа про освіту: 8
+
4 Волкова Т. І. 5.000 Відмова 5
  • Середній бал документа про освіту: 5