Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Луганська областьВідокремлений підрозділ "Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка"

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Химченко Г. І. 15.000 До наказу (б) 10 5
  • Українська мова (іспит): 10
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
+
2 Потапова Г. Ю. 14.000 До наказу (б) 9 5
  • Українська мова (іспит): 9
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
+
3 Кроткова І. Ю. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 8
+
4 Вербовська В. В. 14.000 До наказу (б) 9 5
  • Українська мова (іспит): 9
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
+
5 Ващілко О. В. 13.000 До наказу (б) 9 4
  • Українська мова (іспит): 9
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
+
6 Оленченко Н. О. 12.000 До наказу (б) 8 4
  • Українська мова (іспит): 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
+
7 Ткаченко Я. С. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
+
8 Медосенко А. О. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
+
9 Говтвян Д. В. 9.000 До наказу (б) 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
+
10 Гришкевич А. Д. 8.000 До наказу (б) 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
+