Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)
ВМ 13 • К 13
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бадюк Д. І. 172.000 Зареєстровано 9.2
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
Квота-1
2 Горбан А. М. 387.000 Зареєстровано 102 118 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК