Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут дистанційної освіти • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 15 • К 15
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 0.44
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевчук Г. В. 120.848 До наказу (к) 104 120 122 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Географія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
+
2 Кичак У. В. 120.016 Відмова 109 111 112 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
3 Поворозна М. Р. 114.816 Відмова 102 100 121 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Географія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК