Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 15.09.2019-29.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Палій О. О. 457.000 Допущено 144 145 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК
2 Мохаммад М. А. 450.000 Допущено 149 128 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Математика (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК