Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 15.09.2019-29.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чмих О. В. 0.000 Зареєстровано +
2 Ачілов Я. В. 0.000 Зареєстровано +
3 Журавель О. В. 0.000 Зареєстровано +