Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 12 • БМmax 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Конкурс на бюджет: 0.5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Веремієнко О. І. Пр. 1 108.576 Рекомендовано (б) 102 104 100 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • ГК
  • РК