Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 11

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 65 / БМmax 62

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
Поданих заяв
59
Конкурс на бюджет
0.87
Поданих заяв 2018
70
Конкурс на бюджет 2018
1.13
Поданих заяв 2017
158
Конкурс на бюджет 2017
2.55

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 110 / БМ 45

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування (додаткове) (залік) , k=0 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
101
Конкурс на бюджет
2.24
Поданих заяв 2018
79
Поданих заяв 2017
69

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ 4

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
17
Конкурс на бюджет
4.25
Поданих заяв 2018
14

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМ 4

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування (додаткове) (залік) , k=0 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
38
Конкурс на бюджет
9.5
Поданих заяв 2018
37
Поданих заяв 2017
33

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 12 / БМmax 2

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Конкурс на бюджет
0.5
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 1

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Співбесіда з біології (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
1

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 20

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
Поданих заяв
19
Поданих заяв 2018
70
Конкурс на бюджет 2018
1.13
Поданих заяв 2017
158
Конкурс на бюджет 2017
2.55

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 3

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
Поданих заяв
4
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • заочна форма • 01.12.2019-01.04.2021 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування (додаткове) (залік) , k=0 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
37
Поданих заяв 2017
33

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр • заочна форма • 06.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0