Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет біологічних та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 70 • БМ 9 • К 61
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 22
  • Конкурс на бюджет: 2.44
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фомін А. І. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фаховий іспит: 185
+
2 Коберник Н. Ю. 177.000 До наказу (б) 177
  • Фаховий іспит: 177
+
3 Григоренко К. І. 172.000 До наказу (б) 172
  • Фаховий іспит: 172
+
4 Стуканова Є. М. 171.000 До наказу (б) 171
  • Фаховий іспит: 171
+
5 Биков В. С. 171.000 До наказу (б) 171
  • Фаховий іспит: 171
+
6 Бойко Ю. А. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
7 Коссе Н. О. 146.000 До наказу (б) 146
  • Фаховий іспит: 146
+
8 Дєргоусов С. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фаховий іспит: 140
+
9 Баришева К. Д. 137.000 До наказу (б) 137
  • Фаховий іспит: 137
+
10 Рябко В. С. 169.000 Рекомендовано (к) 169
  • Фаховий іспит: 169
11 Мануйлов М. А. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Фаховий іспит: 155
12 Нардід А. Л. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Фаховий іспит: 150
13 Черних А. О. 143.000 Рекомендовано (к) 143
  • Фаховий іспит: 143
14 Точена В. С. 137.000 Допущено 137
  • Фаховий іспит: 137
+
15 Порох М. П. 134.000 Допущено 134
  • Фаховий іспит: 134
+
16 Грицова К. В. 134.000 Допущено 134
  • Фаховий іспит: 134
17 Папазова К. А. 129.000 Допущено 129
  • Фаховий іспит: 129
+
18 Лисак Ю. В. 109.000 Допущено 109
  • Фаховий іспит: 109
+
19 Савойська С. В. 180.000 Відхилено (б) 180
  • Фаховий іспит: 180
20 Шамардіна А. А. 157.000 Відхилено (б) 157
  • Фаховий іспит: 157
21 Євтух М. Ю. 146.000 Відхилено (б) 146
  • Фаховий іспит: 146
22 Трухан Н. О. 112.000 Відмова 112
  • Фаховий іспит: 112
+