Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 70 / БМ 20 / К 50

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
3
Конкурс на бюджет
0.15
Поданих заяв 2018
19
Конкурс на бюджет 2018
3.8

Харчові технології ВМ 70 / БМ 9 / К 61

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
22
Конкурс на бюджет
2.44
Поданих заяв 2018
26

Харчові технології ВМ 40 / К 35

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1

Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
11

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1

Харчові технології ВМ 70 / К 70

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
11

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
0

Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
19
Конкурс на бюджет 2018
3.8